Trucuri pentru a întineri mintea ta

Lipsa de strălucire în ochii pot fi mai multe cauze, incepand de la oboseală până nu clipi suficient. Fa acest lucru de mai multe ori, cu condiția ca tu să-ți aduci aminte de el, pentru a hidrata zona

foto17În opinia noastră, este marca noastră. Nu este doar o reflectare a sufletului, dar și o fereastră în sănătatea noastră, și anume acolo, de obicei, apar nuante, oboseala, noapte de nesomn, și, de asemenea, de-a lungul timpului. Este întotdeauna bine să știți mici trucuri cu care să aibă grijă de ochii noștri și uite, ca să reflecte această bucurie, că noi toți trebuie să dezvolte în sine. În opinia noastră, este expus nu numai emoțiile noastre interne, ochiul este un organ foarte vulnerabil față de mediul care-l înconjoară, de aceea noi trebuie să aibă grijă de, de exemplu, numărul de ore pe care o petrecem în fața calculatorului sau în fața noastră mobil. Lumina artificială este foarte nociv pentru ochi. Stiind un pic mai bine, tot ce ne ajută, dar ne mai slab, am un pic arata frumos aspect și strălucire. Vă vom oferi sfaturi simple de mai jos.

Ce fel de probleme apar de obicei la noi de pe ochi?

 • Droopy pleoapele și sagging piele. Se pot întâmpla diverse lucruri. Sigur, ceva dimineața ești trezit cu pleoapele ușor umflate și inflamate. Rea de noapte sau de hidratare incorect poate provoca apariția unei astfel de acumulare de lichid în pleoapele tale. A lungul timpului, de asemenea, duce la faptul că, în anumite zile, vom vedea în fața oglinzii cu aceste trăsături mai pronunțate. Aceste pleoape, care, de obicei, enpequeñecernos cu ochii mai mult.
 • „Cioara picioarele lui”. Aceste arruguitas, care apar în jurul ochilor, atunci când au zâmbit sau au făcut orice expresie. Apar atunci când pielea își pierde fermitatea. Deși genetica si expunerea la soare are, de asemenea, că este. Din fericire, aveți posibilitatea de a lupta.
 • Cercurile intunecate de sub ochi. Toți suntem aici suferim. Cercurile intunecate de sub ochi, se pare, de sub ochi, pe aceste nuante intunecate sau violet. Acesta este efectul de oboseală, lipsa de somn, de asemenea, boli sau chiar probleme emoționale.
 • Genți de mână. Cine nu urăște toate inestetice pungile de sub ochi? apar noastre, schimbarile hormonale sau probleme de retenția de lichide. Afean opinia noastră, și ei ne dau aer, oboseala foarte atractiv.
 • Lipsa de luminozitate. Oboseala, probleme la ochi, timpul trece, nu clipi destul de… există o mulțime de motive care pot determina acest efect. Dar poate să se ocupe de ea.

Instrumente pentru a lupta cu ridurile de la ochi

 • Albușul de ou: poate vă va surprinde, dar albușul de ou are o acțiune foarte recunoscătoare hidrateaza și strângeți pielea, că ea este rotit. Este potrivit, de asemenea, pentru a combate liniile de expresie. Pentru a profita de ea, nu trebuie doar să ia de proteine de ou și aplicártela pe ochilor prin masaj, în cercuri. Faceți acest lucru în fiecare dimineață, și veți vedea cum, treptat, te duci observe pielea este mult mai moale și fără a ridurilor de expresie.
 • Avocado: Sursa de vitamina E și acizi grași, excelent pentru a hidrata, de a combate radicalii liberi și de a face o mare contribuție hidratare a pielii noastre. Suficient pentru a lua o pulpa de jumătate de avocado, pentru a obține un amestec bine omogenă, folosind o lingura, și aplicártela seara, timp de 15 minute. Atunci vă clarificați cu apă dulce.
 • Castravete. Aceasta este o resursă cel mai cunoscut și în același timp eficient. Castravetele este foarte bogat în vitamina c și acid cafeico, stimuleaza productia de tesut sanatos de piele și humidifica pielii. Puteți face o imagine de castravete pe fiecare ochi, sau pur și simplu de a purta în blender o jumătate de mijloc de castravete și de a face un pic de depuneri de ce să le lași pe ochi timp de 15 minute. Veți observa un aspect mai proaspăt și sănătos.

Mijloace pentru cercurile intunecate de sub ochi și pungile de sub ochi

 • Musetel. Este un instrument foarte cunoscut. Musetel-este un mare anti-inflamatorii și relaxantă, care vă va ajuta circulația corectă a sângelui, în ochii tăi, evitând această retenția de lichide în organism. Pentru aceasta, urmați de perfuzie cu două plicuri de musetel. O dată el abia cald, poate rezista la două de bumbac, și déjatelos 15 minute pe ochi. Veți găsi de relief.
 • Castravete și lapte. Aceasta este o combinație foarte potrivită pentru a activa circulația sângelui și detoxifiere aceste pungi sau aceste cercuri intunecate de sub ochi. Este foarte simplu de a face. Aveți nevoie pentru a lua o jumatate de cana de lapte la congelator și se lasă acolo timp de 15 minute. Când se răcește, înmuiați două laminitas de castravete în lapte. După aplícatelas în ochi. Veți vedea rezultatul imediat.
 • Medicament din petale de trandafir. O altă strategie este foarte potrivită pentru tăi pungile de sub ochi sau cercurile intunecate de sub ochi. Nu este nevoie de a lua doar 8 sau 9 petale de trandafiri. Pune-le într-un borcan de patru linguri de ulei de migdale și se lasă la infuzat timp de zi, într-un colț întunecat, care nu dă soarele. A doua zi, cu bumbac, după cum puteți spune, masaj pentru ochi cu acest amestec. Este foarte eficient și plăcut.

foto18

Masaj pentru combaterea oboselii ochilor

Acest masaj va ajuta întineri și de a face aspect mai sănătos. Acest lucru este pur și simplu o metodă cu ajutorul căreia activa circulatia sangelui, tonifierea ochilor și a pielii, și de a câștiga, astfel, expresivitate și putere în ochii tăi.

 1. Am început să lavándonos bine mâinile și, aplicând crema de mai sus. Sau un pic de albus de ou, sau crema de avocado sau de castravete. Am început să fac masaj circular la partea de jos (cercuri), și în veșnicie, și apoi o parte din sprâncene. Întotdeauna în formă de cerc.
 2. Acum cu dvs. degetul mare și arătător, ia septului nazal, situáte chiar acolo, în cazul în care ambele sunt lacrimă de ochi, dar, de asemenea, execută cercuri mici cu două degete. Astfel, jet de mișcare.
 3. Apoi, în modul de căpușe, ia unul dintre ochi și trage ușor de el, și îndeplinește încă circulare de masaj în fiecare dintre cele două pleoape.
 4. Degetul inima, dă mici macarale de-a lungul zonei de cercurile intunecate de sub ochi.
 5. În cele din urmă, în modul de relaxare, prinde ochii cu palma mâinile timp de un minut.
 6. Repetați acest ciclu de 3 ori.