12 Trucuri de machiaj pentru a arata look mai expresiv

foto19În funcție de forma ochilor și a feței machiaj, tehnice și culorile vor fi diferite, pentru a obține o privire și efectul dorit de fiecare dată. Aplicarea zilnică a produselor cosmetice, a devenit una dintre măsurile necesare, proceduri de frumusete pentru toate femeile.

Cu aceasta se pot evidenția caracteristicile de bază ale persoanei, pentru a arata mult mai frumos și atractiv. Cu toate acestea, atunci când nu sunt cunoscute metodele și produsele potrivite pentru a face acest lucru de multe ori, că au fost comise unele erori, estetice. Cele mai mari dificultăți apar în zona ochilor, care joacă un rol foarte important pentru a obține o privire expresivă.

12 bune trucuri cosmetice

De această dată vrem să te 12 bune trucuri cosmetice, care tine de maquillarlos la perfecțiune, fără a cheltui o mulțime de timp.

 1. Make-up ochi în formă

Pentru a alege machiajul este mai important, că îți dai seama, ca ochii tăi. Astfel acertarás cu tipul de rimel, creion de ochi și de culori pe care le va folosi.

 1. Se aplică stilul fumuriu

Stilul fumuriu pentru ochi-este o metodă, care este recomandat pentru un aspect mai senzual și mai profundă.

Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, trage un hashtag (#) în pleoapa, apoi se amestecă cu ajutorul pensulei.

 1. Asigurați-vă că cerneala este lichid

Înainte de a aplică rimel pe gene, este important să vă uitați, dacă este suficient de lichid pentru a fixa un strat subțire. În cazul în care produsul incepe sa se usuce nu volane bine și lasă bulgări, care arata foarte rau.

Pentru a prelungi viața lui, pune-l pentru câteva minute într-un pahar cu apă fierbinte și se procedează imediat la locul de muncă.

 1. Mărește volumul genelor

Anexa pudră înainte de a utiliza masca este un truc pentru a da un efect de volum genelor. Acest lucru nu lasă bulgărilor și de a face ei arata mult mai subțiri.

 1. Conturează ochii

Pe conturul de ochi în stil pisica este o opțiune excelentă pentru a mări ochii și de a conferi senzualitate.

De asemenea, cererile trebuie să fie simple de a face acest lucru, trage mai întâi o linie de contur și se termină cu umplutura.

 1. Este realizat cret perfect

Genele joacă un rol important în machiaj pe intreaga fata. Rizarlas nu este întotdeauna ușor, mai ales atunci când acestea sunt prea scurte.

Primul truc, pentru a le lăsa frumoase-le în mici cutii de carton, sau cu o lingura, pentru a masca nu a fost implicat veci.

În plus, dacă doriți, utilizați fiare de călcat curling, caliéntalo un pic cu un uscător de păr pentru păr, pentru a oferi cele mai bune rezultate la utilizarea acestuia.

 1. Îngrijește contur ochi

Pungile de sub ochi și cercurile intunecate de sub ochi-acest lucru nu este ceea ce oferă destul de o imagine bună a persoanei. Pentru a le evita, doarme bine și aplícate reci felii de castraveti sau de cartofi.

 1. Foloseste un creion de ochi alb

Linie alb, este un mare aliat pentru a îmbunătăți culoarea de umbre pe pleoape. Doar trebuie să se aplice un strat, înainte de a picta.

 1. O alternativă pentru contur de ochi

Dacă un creion sau un lichid, acest lucru nu este dvs. de opțiuni, nu subestima puterea de nuanțe întunecate.

În textura, ele sunt foarte ușor de manevrat și nu lasă spații în linia de creștere a genelor. Este recomandat pentru cei care au un loc de a reduce pe pleoapa.

 1. Este folosit corector corect

Aplicarea corectorului va face machiajul sa arate natural, sau, dimpotrivă, o poate face, care observă toate celelalte produse.

foto20

Pentru a evita acest lucru, desenați un triunghi inversat în direcție obraji și este umplut cu un strat subțire.

 1. Selectați dimensiunea adecvată a genelor

Ochii! În acest stadiu, mulți fac greșeli. În cazul în care în jur de gene au fost foarte lungi, nu înseamnă că ei vor face look mai atractiv.

Dimensiunea trebuie să fie de Coardă pe ochi și față de distanța de la sprâncene. Cei care sunt prea lungi sau locuite de a face lor de a pierde un aspect natural.

 1. Creați cel mai bun design pentru sprancene

Groase sprâncene și dens sunt tendințele actuale de machiaj. Cu toate acestea, după consultarea cu un profesionist de stilisti, puteți fi siguri că acestea nu sunt potrivite pentru toate tipurile de persoane.

Este important ca analiza opinia dumneavoastră, fără nici un fel de produse, atât ca dimensiune ochi și distanța dintre ele.

Urmând aceste simple trucuri în rutină, estetica veți obține efectul dorit în ochii tăi fără complicarte fel.